Judit
3 °C
7 °C

Kisgyermekes bérletet vezetne be a BKV

MTI
2008.03.03. 17:51

Kisgyermekes szülők számára tervez kedvezményes bérletet bevezetni a BKV Zrt., közölte Regőczi Miklós vezérigazgató-helyettes. Regőczi Miklós elmondta, hogy a közlekedési társaság vezetősége hétfői ülésén tárgyalta a kisgyermekes bérlet bevezetésének lehetőségét. Az egyeztetésen megállapodtak, hogy az új bérlet 3250 forintba kerül majd, és a gyes (gyermekgondozási segély) vagy gyet (gyermekgondozási támogatás) folyósításában részesülő szülők vehetik igénybe.

A tervezetet nemsokára tárgyalják majd a BKV testületei és a Fővárosi Közgyűlés szakbizottságai, a végső döntést vélhetően a március 27-i ülésen hoznak majd, így április 21-től bevezethető lesz az új bérlet, mondta a vezérigazgató-helyettes. A potenciális jogosultak létszáma 25 ezerre tehető, tette hozzá Regőczi Miklós.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?