Judit
3 °C
7 °C

Forgalomelterelések lesznek Budapesten

MTI
2008.04.13. 08:06

Jelentős forgalomelterelések várhatók vasárnap Budapest több pontján egy nagyszabású futóverseny miatt. A futóverseny egyik útvonala 9.30 és 10.30 óra között érinti a Margitszigetet, az Árpád híd Pestre és a Margit híd Budára vezető egyik sávját, valamint a Népfürdő utcát és a Pesti alsó rakpartot az Árpád híd és a Margit híd között.

A másik útvonal 13.00 és 14.30 óra között a Margitszigetet, valamint a Margit híd - Fő utca - Alagút - Attila út - Lánchíd - József Attila utca - Hercegprímás utca - Báthori utca - Kossuth tér - Széchenyi rakpart - Jászai Mari tér - Margit híd útvonalat érinti.

A verseny ideje alatt a megadott útvonalon forgalomterelések lesznek. A 23. T-Com Vivicitta Városvédő Futás nevű programon várhatóan mintegy tízezren vesznek részt. A programról további információk a www.futanet.hu/futavaros portálon találhatók.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?