Luca, Ottilia
-4 °C
3 °C

Csütörtöktől hosszabb menetidő a Hűvösvölgyi úton

2007.05.09. 21:34
A Fővárosi Vízművek május 10-től várhatóan augusztus 17-ig a vízhálózat felújítását végzi a Hűvösvölgyi úton. A munkálatok szombatonként és májusban vasárnaponként is folynak.

A fővárosi útfelújítási program keretében megújuló Hűvösvölgyi úton a korábban már megkezdett közműmunkálatok mellett május 10-től a Fővárosi Vízművek is megkezdi a vízhálózat felújítási munkálatait. A 150 millió forintot meghaladó költséggel megvalósuló rekonstrukciónak köszönhetően a Budakeszi út és Furulya utca közötti szakaszon újul meg 1165 méter hosszan két, párhuzamosan futó vezeték hosszú időre biztosítva ezzel a környék megbízható ivóvízellátását.

Szombaton és vasárnap is

A várhatóan augusztus 17-ig tartó munkálatok nyújtott műszakban, szombatonként is folynak. Május 13-án és 20-án vasárnap is dolgoznak a munkaterületen.

A felújítás ideje alatt a Kelemen László utcától kifelé a kétirányú forgalom megtartása mellett szűkített sávokon közlekedhetnek az autósok.

A Fővárosi Vízművek Zrt. arra kéri az autósokat, hogy hosszabb menetidővel számoljanak, és az útszakaszokon fokozott óvatossággal közlekedjenek a munkavégzés miatt.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!