Auguszta
-7 °C
0 °C

Menesztik a 4-es metró irodavezetőjét

2007.03.12. 16:07
Kedden menesztik Gulyás Lászlót, a 4-es metró építését koordináló, a BKV-hoz tartozó DBR projektiroda vezetőjét, tudtuk meg. Gulyás ugyanakkor a cégnél marad, viszont a feladatait nagy valószínűséggel a nemrégiben kinevezett metróbiztos, Becker László veheti át.

A Főpolgármesteri Hivatal sajtófőnöke, Czuk Dorottya az Index kérdésre azt mondta hétfőn, hogy nem tud arról, hogy menesztették volna Gulyás Lászlót, a 4-es metró építését koordináló projektiroda vezetőjét. A DBR iroda vezetőjének leváltása évek óta fel-felbukkan a magyar sajtóban, az Index több mint egy éve is beszámolt erről.

Gulyás korábban már többször túlélte a leváltás hírét

Gulyás végül azonban mindig megtartotta posztját, és most hétfőn sem találtunk olyan illetékest, aki hivatalosan megerősítette volna a hírt.

Regőczi Miklós, a BKV kommunikációs igazgatója csak annyit mondott megkeresésünkre, hogy semmiféle döntés nincs Gulyás munkaviszonyával kapcsolatban. Gulyás Lászlót is sikerült elérnünk, de ő nem akart nyilatkozni.

Becker venné át a feladatokat?

Más források szerint Becker László venné át Gulyás eddigi irányítói feladatait a DBR-nél. Úgy tudjuk, a szóvivők azért cáfolják vagy nem erősítik meg az Index hírét, mert hétfőn még nem döntöttek az ügyben. Információink szerint kedden várható a végleges döntés Gulyás sorsáról.

Információink szerint az sem kizárt, hogy az irodavezető marad a BKV-nál, de esetleg más beosztást kap a cégnél. Egyes forrásaink szerint még az is lehetséges, hogy a DBR-irodán marad, de nem az első számú vezetői poszton. Ide tartozik az az értesülésünk, hogy Gulyás feladatait a jövőben Becker László, a nemrégiben kinevezett metróbiztos vehetné át.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!