Géza
-12 °C
-4 °C

Útlezárások és parkolási tilalmak a fővárosban

2006.08.17. 09:46
Az augusztus 20-ai ünnepi rendezvények miatt lezárták a Pesti alsó rakpartot és több helyen nem lehet megállni. Parkolási tilalom lesz a Bem rakparton, a budai és pesti alsó rakparton, csütörtök délutántól pedig az V. kerületben több helyen.

Az augusztus 20-ai ünnepi előkészületek miatt a fővárosban több helyen megállási tilalom lépett életbe, a Pesti alsó rakpartot pedig a Duna-parti Vígasságok miatt hétfőn 8.00 óráig lezárták a Lánchíd és az Erzsébet híd közöt - közölte a Fővinform.

Tilos megállni a Bem rakparton a Batthyány tér és a Ganz utca között, a Vitéz utca mindkét oldalán a Bem felső rakpart és a Fő utca között.

Megállási tilalom van a Budai alsó rakparton a Lágymányosi híd és a Mozaik u. között és a Citadella sétány parkolójában.

A Pesti alsó rakparton nem lehet parkolni az Eötvös tér és a Dráva utca között.

Nem parkolhatnak az autók az V. kerületben az Olimpiai park területén a Stollár B. utca és a Markó utca között, illetve csütörtökön 17 órától a Kossuth téren és az Alkotmány utcában, 18 órától pedig a Pesti alsó rakparton a Közraktár utca és a Dráva utca között.