Auguszta
-3 °C
2 °C

Forgalomkorlátozás a 4-es és 6-os villamos vonalán

2004.11.02. 07:47
A 4-es, 6-os villamosvonal vágánycseréje miatt több forgalomkorlátozás is lesz november 2-től november 7-ig. A járatok 4-6 jelzéssel összevonva közlekednek a Moszkva tér és az Oktogon között.
Felújítást végez a BKV Rt. a 4-es és a 6-os villamosok vonalán november 2-án, kedd reggeltől november 7-én, vasárnap estig. A szakaszon a villamosok közlekedése módosul, 4-6 jelzéssel összevonva közlekednek a Moszkva tér és az Oktogon között.

Az Oktogontól villamospótló autóbuszokkal lehet utazni a Fehérvári út érintésével a Móricz Zsigmond körtérre. A villamospótló járművek nagyrészt a villamospályán közlekednek, ezért a Blaha L. tér, a Wesselényi u. és az Oktogon, valamint a Fehérvári úti megállókon kívül az autóbuszra a villamosmegállókban lehet felszállni.

A villamosról a pótlóbuszra, valamint a pótlóbuszról a villamosra való átszálláskor a vonaljegy másik végét is érvényesíteni kell.

Tilos a megállás és várakozás november 2-án 3 órától november 7-én 8 óráig a Budapest II., Török utca mindkét oldalán a Margit körút és a Frankel Leó utca között.