Emma
9 °C
26 °C

Chrudinák-villa 200 millióért

2005.02.16. 12:10
Chrudinák Alajos budai Sas-hegyi villája eladó. Ezzel a szöveggel jelent meg ingatlanhirdetés több országos napilapban. Az egykori tévés felesége szerint a hosszabb ideje vevőre váró 180-200 milliós ingatlanra jóval több érdeklődő jelentkezik, mióta tudják, hogy Chrudinák az eladó.

Miért lenne furcsa, hogy a nevemmel jelenik meg a hirdetés? - kérdezett vissza Chrudinák Alajos, aki szerint az Index cikkei is furcsák, az ő háza pedig az ő tulajdona, ezért természtes, hogy a nevével hirdetik meg eladásra. Chrudinák ennél többet nem kívánt nyilatkozni, mert mint mondta, az Indexről megvan a véleménye.

Nem elég az ismertség

A "Chrudinák Alajos budai Sas-hegyi villája eladó" szövegű ingatlanhirdetés néhány napja jelent meg országos napilapokban. Chrudinák felesége szerint azért döntöttek a Magyarországon szokatlan forma mellett, mert négy éve, mióta vidékre költöztek, sikertelenül próbálkoznak a 815 négyzetméter összterületű ház eladásával. A feleség szerint jó ötlet volt a név feltüntetése, mert a korábbinál jóval többen érdeklődnek, és a jelentkező háromnegyede kifejezetten azért telefonál, mert tudják, hogy ki az eladó.

Chrudinák Alajos budai Sas-hegyi villája
Fotó: Barakonyi Szabolcs

A 180-200 milliós irányárú, háromszintes, úszómedencés épületre azonban egyelőre az MTV korábbi külügyi főszerkesztőjének vonzereje ellenére sem akadt vevő. Mint emlékezetes, Chrudinákot nemrégiben nyugdíjazta a közszolgálati televízió elnöke. A volt tévés akkor azt állította, hogy életkora csupán ürügy volt "a nemzeti gondolkodókkal szemben" folyó "egyértelmű politikai leszámolás" palástolására.

  • Keress a legjobb térképes keresőn eladó ingatlanokat!
  • Keress Budapesten albérletet az Otthontérképes keresővel
  • Térképen a Budapesti eladó ingatlanok. Itt megtalálod Te is amit keresel.