Auguszta
-7 °C
0 °C

Gyurcsány a csapatjátékosokkal találkozik

2004.09.03. 08:43
Gyurcsány Ferenc miniszterelnök-jelölt és Hiller István, az MSZP alelnöke összehívja a Csapatjáték néven megismert, még Ron Werber által tavaly kiképzett, fiatal szocialistákból álló kampánystábot.
A koalíció miniszterelnök-jelöltje pénteken találkozik az MSZP Csapatjáték nevű csoportjával - értesült a Világgazdaság.

A lap úgy tudja, hogy a kampánycsapatot Hiller István, az MSZP alelnöke hívta össze és ő invitálta a pénteki találkozóra Gyurcsány Ferencet is, aki részt vesz az MSZP vasárnapi frakcióülésén is. Az aktivisták újbóli összehívását sokan jó ötletnek tartják, mivel tavaly a párt sokat invesztált felkészítésükbe.

Tavaly ősszel több mint félezer fiatalt képeztek ki Ron Werber irányítása alatt kampánymenedzseri feladatokra. A kampánycsapat utoljára áprilisban ült össze. A szigorúan zártkörű tanácskozást a kampánystratéga Werber vezette, de inkognitóban ott volt az Index riportere is. Az MSZP akkor azt tervezte, hogy a csapat főszereplésével áprilisban offenzívát indít hívei visszaszerzésére.

Az Index április tudósítása kisebb politikai vihart kavart, ugyanis Tóbiás József pártigazgató a tanácskozáson azt mondta az aktivistáknak, hogy nem érdeklik az etikai és választási kódexek.

Más körök sajtóetikai aggályaikkal támadták az Indexet, amiért riportere bemerészkedett egy zártkörű pártrendezvényre. Halák László, a MÚOSZ etikai bizottságának elnöke szerint az MSZP "személyiségi jogait" sértette az Index.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!