Árpád
-2 °C
3 °C

Baumgartnerrel és Curtisszel reklámozzák Magyarországot

2003.09.22. 09:30
Előreláthatóan még az idén Tony Curtis szereplésével elsősorban az Egyesült Államokban és Angliában Magyarországot népszerűsítő reklámfilmek lesznek láthatóak a tévécsatornákon. A Magyar Turizmus Rt. a magyar származású színész mellett Baumgartner Zsolttal is szerződést kötött kampányaira.
Előreláthatóan még az idén Tony Curtis szereplésével elsősorban az Egyesült Államokban és Angliában Magyarországot népszerűsítő reklámfilmek lesznek láthatóak a tévécsatornákon - nyilatkozta a Napi Gazdaságnak Galla Gábor, a Magyar Turizmus Rt. vezérigazgatója.

Elsősorban a történelmi tájakra és a hungarikumokra, így például a tokaji borokra koncentrálnak a spotok elkészítésekor. A magyar származású színész ingyen vállalta a szereplést, s vélhetően októberben vagy november elején érkezik Budapestre. Arra azonban Galla nem kívánt nyilatkozni, hogy a filmek sugárzására mennyit fordítanak, erről ugyanis még nincs végleges döntés.

Tony Curtisen kívül Baumgartner Zsolt is feltűnhet majd a Magyar Turizmus Rt. egyéb kampányaiban. A társaság ugyanis a versenyzővel ez év végéig szóló szerződést kötött (ennek összegéről sem kívánta a lapot tájékoztatni a vezérigazgató). Ha Baumgartner állandó versenyzői vagy tesztpilatótai állást kapna a Forma-1-ben - fűzte hozzá Galla Gábor -, akkor januárban szinte bizonyosan meghosszabbítják a szerződést.

A tv2 értesülései szerint sem Tony Curtis, sem menedzsmentje nem tud arról, hogy szerepelne a kampányban. Közölték: nem érkezett hozzájuk ilyen jellegű felkérés.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?