Vanda, Paula
-2 °C
3 °C

Domain brókereknél a d-209.hu

2002.06.21. 12:02
A zalaegerszegi székhelyű Zebra Klub Kft. kezdeményezte a www.d-209.hu internetcím regisztrálását azután, hogy kiderült ezen a néven volt nyilvántartva szigorúan titkos tisztként Medgyessy Péter miniszterelnök. A cég korábban bejegyeztette a hajramagyarok.hu címet, majd a domainnevet értékesítette a Fidelitásnak.
Bár saját tartalmat tervezett a www.hajramagyarok.hu, illetve, a www.hajramagyarorszag.hu oldalakra a zalaegerszegi székhelyű Zebra Klub Kft., a cég az első jelentkezőnek, a Fidelitásnak értékesítette a két domainnevet. Balogh Ákos, a kft. internetüzletág vezetője korábban azt nyilatkozta az Indexnek, saját tartalmat indítanak, vagy értékesítik a domainnevet.

A vállalkozás csütörtökön a Medgyessy-ügy kirobbanásának harmadik napján kezdeményezte a miniszterelnök egykori fedőnevének, a www.d-209.hu-nak a regisztrálását. Balogh Ákos nem zárta ki az Indexnek nyilatkozva, hogy értékesítik ezt az internetcímet is. Arról nem kívánt részletekbe bocsátkozni mennyi pénzt szeretnének kapni a domainnévért, mint ahogy azt is üzleti titoknak nevezte, hogy mennyit fizetett a megvásárolt két címért a Fidesz ifjúsági szervezete.