Alfréd
-2 °C
2 °C

Nem kellett senkinek a D-209-es stand az Utazás kiállításon

2003.03.26. 14:06
"Ügynökök ne kíméljenek", ez lehetne annak a saját értékesítési hálózattal is rendelkező utazási irodának a jelmondata, amely az Utazás 2003 kiállításon megkapta a D-209-es számú standot. A hely végül azonban mégis üresen maradt.
A vasárnap befejeződött Utazás 2003 kiállításon a zsúfolt teremben egy stand üresen maradt - derült ki a Magyar Nemzet írásából. A kiállító helyén két virág árválkodott csupán, noha korábban a 209/D számú helyre a szervező Hungexpo emberei egy utazási iroda kiállítását szánták. Végül azonban a cég, "kedvezőbb elhelyezést" kapott.

Nem a megfelelő helyre kerültek

Az érintett vállalkozás, a Carpathia Travel vezetője, Kozlovsky Kázmér az Indexnek azzal indokolta a közvetlenül a kiállítás nyitónapja előtti helyszínváltoztatást, hogy a saját profiluknak megfelelő, európai és belföldi utakra összpontosító cégek közé akartak kerülni, s így, amikor a Hungexpo felajánlott egy másik helyett, elfogadták. Igaz ugyan, mondta Kozlovsky, hogy eszükbe jutott Medgyessy Péter miniszterelnöknek, a titkosszolgálatoknál nyilvántartott, és immár szinte mindenki által ismert kódszáma, ám a költözést végül nem ez indokolta.

Hogy a helyre volt-e más jelentekző, avagy hogyan maradt üresen a stand, nem sikerült választ kapni, a szervező cég, a Hungexpo illetékesei ma elérhetetlennek bizonyultak.