Gerzson
-3 °C
3 °C

Demszky hetente háromszor bloggol

2004.05.11. 19:44
Kapcsolódók (1)
Demszky Gábor "megirigyelte" John Kerry amerikai elnök-jelölt kampányeszközeit és a magyar politikusok közül elsőként blogot indított. Az Indexnek nyilatkozó EP-listavezető azt mondta: hetente két-három alkalommal fogja gondolatait megoszatni az oldalára látogatókkal.
Megújult Demszky Gábor főpolgármester, az SZDSZ EP-listavezetőjének oldala, a www.demszky.hu. Az önkormányzati kampányban elindított oldal újdonsága Demszky Gábor saját blogja, ahol hetente két-három alkalommal lehet majd a városvezető gondolatait olvasni. Első bejegyzése április 30-ai dátummal került az oldalra, s a közelgő EU-csatlakozásról fejtette ki nézeteit a liberális politikus.

Demszky egy bejegyzésében megemlékezett egyhetes európai körútjáról is: "Egy hetet töltöttem Párizsban, Strassbourgban és Berlinben. A legfontosabb tanulság: túl sokan gondolkodunk egyformán Európában ahhoz, hogy ne történjen változás az unió működésében" - írja a főpolgármester. Demszky Gábor eddigi legfrissebb bejegyzésében arról elmélkedik, hogy a városi ügyek képviselete nem jelenti automatikusan a vidék-ellenességet.

Demszky Gábor az Indexnek blogger oldaláról úgy nyilatkozott: hetente két-három alkalommal kívánja az internetes közönséget "szórakoztatni" beírásaival. A főpolgármester egyelőre nem maga frissiti honlapját, de tervei között szerepel, hogy ezt is megtanulja.