Vanda, Paula
-2 °C
3 °C

Deutsch Tamás a Törzsasztalban

2003.01.08. 12:01
Csütörtökön 11 órától az Index Törzsasztalának vendége lesz Deutsch Tamás. Kérdezzen a Fidesz budapesti elnökétől!
Az Orbán-kormány volt ifjúsági és sportminisztere az elmúlt időszakban többször került a figyelem középpontjába tárcája előző ciklus alatti beruházásai miatt. A rendőrség is vizsgálja a stadionbeléptető rendszer finanszírozását. Deutsch jelentős szerepet játszott a Budapest Sportaréna építésének megindításában, a csarnokot építő francia Bouygues cég azonban nem tartotta az egykori szerződés határidejét.

Deutsch Tamás nem csak országgyűlési képviselőjeként tevékenykedik, jelenleg a Fidesz budapesti elnöki posztját is betölti, és a Fidesz-MKDSZ fővárosi képviselőcsoportját vezeti. Pártbeli népszerűségét némileg csökkentette, hogy a Fidesz Budapesten az áprilisi és az októberi önkormányzati választáson is messze az országos átlag alatt teljesített.

A vereségnek tudható be, hogy az új Országgyűlésben Orbán Viktor javaslata ellenére nem léphetett a frakcióvezetői posztról lemondott Pokorni Zoltán helyére. Az egykori miniszter, képviselő, pártvezető a mai napig nem rendelkezik saját lakással, és legfrissebb vagyonnyilatkozata szerint egy Suzuki Wagon R+ képezi legértékesebb ingóságát. Kérdezzen a politikustól Ön is!