Judit
3 °C
7 °C

Dávid Ibolya: Gyurcsány kérjen bizalmi szavazást maga ellen

2008.04.27. 15:54
Az MDF a parlament hétfői ülésén arra fogja kérni a miniszterelnököt, hogy kezdeményezzen bizalmi szavazást a személyéről.

A Magyar Demokrata Fórum úgy látja, azzal, hogy az SZDSZ rendkívüli küldöttgyűlése formálisan is a koalícióból való kilépés mellett döntött, lezárult a koalíciós színjáték első, igen hosszúra nyúlt felvonása. Az országnak nincs ideje arra, hogy újabb két évet adjon a kényszeres pótcselekvések politikájának, amelyben a szocialisták már az érdemi munka látszatára sem ügyelnek.

Ma Magyarországnak bársonyos látszat-kormányzás mögé bújtatott semmittevés helyett valódi változásokat jelentő, átgondolt reformokra, és stabil kormányzásra van szüksége. Gyurcsány Ferenc miniszterelnök ellentmondásossága, elvesztett hitelessége miatt gátolja mindezek megvalósulását. Az MDF a parlament hétfői ülésén arra fogja kérni a miniszterelnököt, hogy kezdeményezzen bizalmi szavazást a személyéről, hiszen csakis így derülhet ki: van-e esély arra, hogy az ország számára értelmes módon lehessen kormányozni az elkövetkezendő két évben.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?