Viola
-5 °C
-2 °C

Újabb állítás és cáfolat Gy. Németh visszalépéséről

2002.10.15. 15:31
Deutsch Tamás szerint csütörtökön bejelenti visszalépését Demszky Gábor javára az MSZP főpolgármester-jelöltje. Gy. Németh Erzsébet az Index-nek úgy nyilatkozott: kőkeményen végigviszi a kampányát.
Deutsch Tamás szerint csütörtökön a szocialisták kampányzáró nagygyűlésén bejelentik Gy. Németh Erzsébet főpolgármester-jelölt visszaléptetését.

Koreográfia

A Fidesz budapesti elnöke keddi sajtótájékoztatóján - értesüléseire hivatkozva - elmondta, hogy a Metró újság pénteki számának választási mellékletében már nem szerveznek Gy. Németh Erzsébetet népszerűsítő hirdetéseket. A politikus szerint hiába is tagadják, egy rosszul, de előre megtervezett koreográfia jegyében zajlanak az események.

Cáfolatok

Gy. Németh Erzsébet lapunknak nyilatkozva cáfolta Deutsch Tamás állításait. Mint fogalmazott: hétfőn a jelölőszervezetek és a kampánystáb együttes ülésén végleg eldőlt, hogy nem lép vissza. "Kőkeményen végigkampányolom a hátralévő napokat" - fogalmazott a szocialista politikus.

Lénárt László, Gy. Németh Erzsébet kampányfőnöke sem erősítette meg a Fidesz budapesti elnökének értesüléseit. Mint mondta: a Metro-ban - az eredeti megállapodás szerint - pénteken is jelennek meg Gy. Németh Erzsébetről szóló hirdetések.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!