Géza
-11 °C
-4 °C

Műsora lehet Elek Istvánnak a köztévén

2003.04.09. 12:22
Új műsora lehet a Magyar Televíziónak: tárgyalások folynak Elek Istvánnal, a Heti Válasz főszerkesztőjével egy vasárnap esti műsorról, amely Elek megfogalmazása szerint "nyilvánosságkritikával" foglalkozna. Az Index információi szerint május végén lesz a műsor első adása.
Az MTV-n kéthetenként, vasárnap este ötven percben jelentkezhet politikai, beszélgetős háttérműsorával Elek István, a Heti Válasz főszerkesztője, aki szerint tárgyalások zajlanak a köztévével a műsorról - adta hírül a Magyar Nemzet.

Elek István az Indexnek úgy nyilatkozott: tárgyalások valóban zajlanak az új műsorról, mely a korábban az ATV-n futott Pro vagy Kontrához fog hasonlítani. De a műsor szerkezete megváltozik, korábban egy jobb, illetve egy baloldali véleményformáló volt és aktuális politikai kérdésekről vitatkoztak.

A tervezett produkció viszont elsősorban "nyilvánosságkritikával" kíván foglalkozni- hangsúlyozta a főszerkesztő, aki megjegyezve, hogy megállapodása még nincs a köztévével. Az Index úgy értesült, hogy a tévé vezetése eldöntötte: május végén indulhat a műsor, addig szeretnék lezárni a főszerkesztővel folytatott tárgyalásaikat.