Koronavírus adatok

2022. jan. 18.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Sára, Márió
-6 °C
5 °C

Fábry: Baloldali vagyok!

2006.04.20. 07:57
Birka nép a budapesti, amiért nem hajtotta már el régen a főpolgármestert - véli Fábry Sándor a Blikknek adott interjújában. Azt állítja, versikéjét félreértették, az tényleg nem Dávid Ibolyának szólt.

Szívem szerint baloldali vagyok, de múltjuk miatt a baloldali politikusokat nem tudom elfogadni - mondta Fábry Sándor a Blikknek adott interjújában. A showman szerint Dávid Ibolya túlértékeli magát. "Nem őt sértegettem, csupán egy régi, mindenki által ismert locsolóverset idéztem, az elnöknő pedig félreértette a kissé átköltött versikét" - fogalmazott.

Fábry Sándor elmondta, hogy nem szeret politizálni a show-ban, bár néhány korábbi ügyét alaposan felfújták. Neki mindenkit szórakoztatni kell, így nem engedheti meg magának, hogy bármelyik oldalt is népszerűsítse.

Szólt Demszky Gáborról is, így fogalmazva: "de hogy Budapesten Demszkyt nem dobják ki az ablakon, az csak ennek a birka népnek köszönhető. Négy év után a bejáratát sem ásták meg a metrónak, és még mindig arra hivatkoznak, hogy Orbánék megvétózták annak idején." Úgy látja, hiába van kitáblázva mindenhová, hogy itt és itt csatornacsere vagy útfelújítás lesz, attól még Budapest jelene lófasz.

Fábry locsolóverse

"Zöld erdőben jártam, ibolyát találtam, nem akar szavazni, le kéne savazni" ez a mondat hangzott el az RTL Klubon futó Fábry Show műsorelőzetesében, amelyet már több alkalommal is leadott a csatorna.

Az MDF elnöke az idézett szöveg miatt az ORTT-hez és az RTL Klub programigazgatójához fordult. Dávid Ibolya szerint súlyosan sérti személyét és emberi méltóságát. A televízió levette műsoráról az előzetest, és Fábry helyett elnézést kért az MDF elnökétől.  • Vennék
  • Hírek