Zelma, Rajmund
-6 °C
1 °C

A Fidesz is szórólapkampányba kezd

2004.01.12. 13:29
A napokban szórólapkampányba kezd a Fidesz. Az Index információi szerint az egész országra kiterjedő akcióval többek között az áremelésekre kívánják felhívni a figyelmet.
A fogyasztói árváltozásokra hívja fel az állampolgárok figyelmét a nagyobbik ellenzéki párt napokban meginduló kampánya.

Régi ár/új ár

Az Index információi szerint a szupermarketek reklámlapjaihoz hasonló formátumú, a régi árakat az újakkal szembeállító szórólapokkal kívánja demonstrálni az év elején történt áremelkedéseket a Fidesz. A kampányindítását hétfőn a párt két tagozatvezetője jelenti be. Aszódi Pál, a Fidesz nyugdíjas tagozatának elnöke az Index kérdésére elmondta, hogy a szórólapok terjesztése az egész ország területére kiterjed majd.

Az MSZP-é rossz volt

A kampány beindítása azért is érdekes, mert a Fidesz vezetése az elmúlt hónapok MSZP-s szórólapozásairól, mint egyértelműen sikertelen akciókról beszélt. Mint emlékezetes, a szocialisták számára a Ron Werber által vezetett kampánycsapat terítette szét az országban a szórólapokat. Az MSZP legutóbb épp a nyugdíjasokat célozta meg direkt kampányával.