Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Új domainneveket védetett le a Fidesz

2002.10.09. 06:45
Három új domainnevet is regisztráltatott a közelmúltban a Fidesz - számol be a hírről a Magyar Hírlap. Így övék lesz az uniopart.hu, a partunio.hu, illetve az egységpart.hu. Deutsch Tamás pártalelnök szerint a doaminregisztrációk nem jelentik azt, hogy a Fidesz nevet váltana, vagy új pártot akarna létrehozni.
Három lehetséges domain nevet védetett le a Fidesz az Interdotnet Magyarország Kft.-nél október 7-én. Az egyik az uniopart.hu, a másik a partunio.hu, a harmadik az egysegpart.hu.

Nem szándékozik a Fidesz nevet váltani, sem új pártot létrehozni - állította lapunknak Deutsch Tamás, a Fidesz alelnöke. Mint mondta: a Fidesz már majdnem egy évtizede a polgári pártok közötti együttműködés stratégiáját tűzte ki célul. A nevek levédése nem azt jelenti, hogy bármi változna, ez csak előrelátást mutat. Ha mégis szervezeti formát öltene az integráció, akkor a domainbrókerektől ne vagyonokért vegyék meg a neveket - magyarázta az alelnök. Hozzáfűzte: az internetes névnek nem feltétlenül kell megegyeznie a szervezet valós elnevezésével.

A Magyar Hírlap kérdésére, mely szerint ez már az Orbán Viktor által meghirdetett pártunió előszele lenne, Deutsch kijelentette: nincs Orbán által meghirdetett pártunió, csak jobbközép pártok együttműködése.