Gusztáv
3 °C
6 °C

Új domainneveket védetett le a Fidesz

2002.10.09. 06:45
Három új domainnevet is regisztráltatott a közelmúltban a Fidesz - számol be a hírről a Magyar Hírlap. Így övék lesz az uniopart.hu, a partunio.hu, illetve az egységpart.hu. Deutsch Tamás pártalelnök szerint a doaminregisztrációk nem jelentik azt, hogy a Fidesz nevet váltana, vagy új pártot akarna létrehozni.
Három lehetséges domain nevet védetett le a Fidesz az Interdotnet Magyarország Kft.-nél október 7-én. Az egyik az uniopart.hu, a másik a partunio.hu, a harmadik az egysegpart.hu.

Nem szándékozik a Fidesz nevet váltani, sem új pártot létrehozni - állította lapunknak Deutsch Tamás, a Fidesz alelnöke. Mint mondta: a Fidesz már majdnem egy évtizede a polgári pártok közötti együttműködés stratégiáját tűzte ki célul. A nevek levédése nem azt jelenti, hogy bármi változna, ez csak előrelátást mutat. Ha mégis szervezeti formát öltene az integráció, akkor a domainbrókerektől ne vagyonokért vegyék meg a neveket - magyarázta az alelnök. Hozzáfűzte: az internetes névnek nem feltétlenül kell megegyeznie a szervezet valós elnevezésével.

A Magyar Hírlap kérdésére, mely szerint ez már az Orbán Viktor által meghirdetett pártunió előszele lenne, Deutsch kijelentette: nincs Orbán által meghirdetett pártunió, csak jobbközép pártok együttműködése.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!