Antal, Antónia
-1 °C
4 °C

Csillagos ötöst adott magának a GKM

2004.06.09. 11:39
A Gazdasági és Közlekedési Minisztérium két éves születésnapját egy könnyedebb buli keretében ünnepelték meg a tárca munkatársai, ahol minden résztvevő egy, a minisztérium két évét értékelő bizonyítványt kapott. A fiktív vizsgabiztosok által aláírt értékelésben a tárca minden elvégzett feladatára jelest kapott.
"Külön dicséretben részesül a minisztérium teljes állománya a két éves kitartó és fáradhatatlan munkájáért. Következő osztályba léphet." - olvasható a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium második születésnapjára készült bizonyítványban, amelyet a tárca minden munkatársa megkapott, aki elment a könnyedebb hangvételű ünnepségre.

Kattintson a nagyításhoz!
Klikk a képre!
A bizonyítványban igyekeztek minden területet felsorolni, amellyel a tárca az elmúlt két év során foglalkozott, a GKM minden sikeresnek ítélt akciójára jelest adott magának a születésnapi értékelésben. A sikerek felsorolása az M5-ös autópálya matricásításával kezdődik és a "Felhasználói oktatások szervezése a minisztérium teljes állománya részére" ponttal zárul, de jelest kapott a négynapos autópálya matrica bevezetése és például a szekszárdi Duna híd átadása, vagy a tárca kommunikációja is.

Keltai Ágnes, a GKM sajtófőnöke az Indexnek elmondta, hogy a bizonyítványt egy vicces ajándéknak szánták a GKM létrejöttének második évfordulójára szervezett ünnepségre. A dokumentumban igyekeztek felsorolni minden, az elmúlt két évben elért eredményüket az autópályaépítésektől, a turizmus fejlesztésen át a pályázati pénzek elosztásáig.