Valér
-2 °C
0 °C

Visszatapsolhatják a Heti Hetest

2002.01.16. 07:17
Az RTL Klub nem zárkózik el attól, hogy a nézők kívánságára, felülvizsgálva korábbi döntését nem veszi le a műsorról a kampány időszakában a Heti Hetest - adta hírül a Magyar Hírlap. A műsor szereplői úgy nyilatkoztak: a kényszerű szünet miatt nem kizárt, hogy országos turnéra indulnak.
Az RTL Klub felülvizsgálhatja azt a múlt heti döntését, miszerint március 9-étől a választások utánig felfüggeszti a Heti hetes című műsor készítését - nyilatkozta a Magyar Hírlapnak Kolosi Péter a csatorna programigazgatója, aki hozzátette: Semmilyen döntésünket nem tartjuk kőbe vésettnek. A műsor sugárzásáról még a héten döntés születhet. Az RTL Klub vezetése egyébként semmiféle változtatást, finomítást nem tervez a Heti Hetes kapcsán.

A szereplők folytatnák

A műsor szereplői egyébként szívesen folytatnák a Heti Hetest a kampányidőszakban is. A napilapnak arra a kérdésére, hogy ha nem szerepelhetnek az RTL Klubon - elképzelhető-e egy országos Heti hetes-turné, Farkasházy Tivadar azt válaszolta: "Orbán Viktort idézem, semmi sem kizárt. Bár én valamikor bohócnak szerződtem, mégis úgy kellene színpadra állnom, hogy sztárügyvédek kísérnek. Ha lesz, ha nem lesz tévés Heti hetes, én sokat fogok utazni, mert Eötvös bohócot is szeretném emlegetni, van mááásik."

Gálvölgyi János a Magyar Hírlapnak úgy vélekedett: ha visszakerülhetnek a képernyőre, akkor a korábbi döntés elhamarkodott volt, s nem tudja, lehet-e meg nem történtté tenni. Az országos turné gondolatától egyébként a színész sem zárkózott el.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!