Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kizárják a rendelővel üzletelő fideszeseket

2008.04.25. 07:54
A Magyar Nemzet szerint hamarosan kizárják a Fideszből Magyar Istvánt, a párt egri elnökét és Csáki Zsigmondot, Heves város polgármesterét. Heves város eladta rendelői üzemeltetését Magyar cégének.

A Magyar Nemzet pénteki számában arról ír, hogy várhatóan kizárják a Fideszből Heves megye két fideszes politikusát. Csáki Zsigmond Heves város polgármestere és Magyar István, a párt egri elnöke ügyében a Fidesz országos választmánya mondja majd ki a döntő szót.

A Csáki vezette hevesi önkormányzat úgy döntött, hogy magáncégnek adja át a város járóbeteg szakellátásának működtetését. A pályázat nyertese az Agria Ügyelet Kft. lett, amelynek egyik tulajdonosa Magyar István. A Fidesz választmánya már korábban határozott arról, hogy ellenzik a döntést.

Csáki tagja a megyei Fidesz-frakciónak is, ami hónapok óta komoly kampányt folytat az egri Markhot Ferenc kórház privatizációja ellen.