Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Megnyílt Schmitt Pál kampányközpontja

MTI
2002.08.27. 14:24
Megnyílt kedden Schmitt Pálnak, a parlamenti ellenzék által támogatott független főpolgármester-jelöltnek a kampányközpontja, ahol a fővárosi választók hozzájuthatnak az aspiránssal kapcsolatos minden információhoz. Az Összefogás Budapestért Támogató Központ megnyitóján Schmitt Pál hangsúlyozta: azért vállalta el a főpolgármester-jelöltséget, mert a város sok lakójához hasonlóan ő sem elégedett Budapest fejlődésének dinamikájával, irányával. A főpolgármester-jelölt vezetési stílusváltást, független, politikától mentes döntéshozatalt ígért.

Schmitt Pál, a kampányközpontban elhelyezett támogatói falát a megnyitón aláírta Boksay Zoltán, Eperjes Károly, Grosics Gyula, Hankiss Ágnes, Hegedűs Endre, Hernádi Gyula, Illés Sándor, Jókai Anna, Kováts Kolos, Mészöly Kálmán, Sztankay István, Tringer László és Vikidál Gyula is.