Salamon
12 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Személyesen adta le ajánlási szelvényeit Demszky

MTI
2002.08.27. 15:12
Személyesen adta le az eddig összegyűjtött tízezer főpolgármesteri ajánlási szelvényét kedden délután Demszky Gábor főpolgármester a Fővárosi Választási Irodánál. Demszky Gábor elmondta, hogy a jelöltajánlási határidő végéig tovább gyűjtik az ajánlási szelvényeket annak ellenére, hogy az előírt 7191 ajánlást már túlteljesítették. A Fővárosi Választási Bizottság csütörtöki ülésén, az ajánlási szelvények ellenőrzését követően veszi hivatalosan is nyilvántartásba Demszky Gábort mint főpolgármester-jelöltet.

A választási bizottság eddig még csak az MSZP főpolgármester-jelöltjét, Gy. Németh Erzsébetet vette hivatalosan nyilvántartásba. A választási irodánál egyelőre nem jelezte a többi főpolgármester-jelölt ajánlási szelvényének leadási szándékát.