Árpád
-2 °C
4 °C

Kósa Lajos újra ringbe száll Debrecen polgármesteri posztjáért

MTI
2002.08.27. 15:52
Kósa Lajos, Debrecen jelenlegi polgármestere a Fidesz - Magyar Polgári Párt és az MDF városi szervezetének közös polgármesterjelöltje - jelentették be hivatalosan a két párt illetékesei kedden, a hajdú-bihari megyeszékhelyen tartott sajtótájékoztatón. Pósán László, a Fidesz debreceni szervezetének elnöke közölte, hogy a jelöléshez szükséges kétezerrel szemben Kósa Lajos több mint hatezer ajánlószelvénnyel rendelkezik, ami azt jelzi, hogy személye iránt változatlanul nagy a bizalom.

A Fidesz-MDF közös listán induló önkormányzati képviselőjelöltjeit a jövő héten regisztrálják Debrecenben. Kósa Lajos kijelentette, hogy folytatni szeretnék az elmúlt ciklusban elkezdett munkát, amely óriási változásokat hozott a város életében az 1994-98 közötti időszak szocialista, szabad demokrata többségű önkormányzatának munkáját jellemző "pangáshoz, állóvízhez" képest.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?