Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kovács: Nem lép vissza Gy. Németh Erzsébet

MTI
2002.09.01. 13:38
A mai kampánynyitó egyértelműen megmutatta, hogy Gy. Németh Erzsébet, a Magyar Szocialista Párt főpolgármester-jelöltje indul a választáson, nem lép vissza senkinek a javára - mondta az MSZP fővárosi önkormányzati kampánynyitóját követően Kovács László, az MSZP elnöke vasárnap újságírók előtt.

Megerősítette: Gy. Németh Erzsébet indulni fog, és az MSZP reményei szerint meg fogja nyerni a választást. Hasonlóan nyilatkozott Mandur László, az MSZP budapesti elnöke, aki újságírók előtt úgy fogalmazott: "nem rendeztük volna meg a mai kampánynyitót, ha visszaléptettük volna Gy. Németh Erzsébetet". Mandur hozzátette: a főpolgármester-jelölt kampányához minden készen áll, azt el fogják indítani.

A kampánynyitón jelenlévő Gál J. Zoltán kormányszóvivő úgy tájékoztatott, Medgyessy Péter miniszterelnök és Demszky Gábor fopolgármester a hét folyamán várospolitikai kérdésekről tárgyalt egymással. Az MSZP budapesti kampánynyitóján bemutatkozott Gy. Németh Erzsébet fopolgármester-jelölt is.