Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Wermer nem jelentkezik ingóságaiért

Magyar Hírlap
2002.09.10. 06:46
Hűtlen kezelés alapos gyanúja miatt tesz feljelentést a közeljövőben a Millenáris Kht. - tudta meg a Magyar Hírlap. A végleges leltár elkészítése és a könyvvizsgálói jelentés is a finisénél tart - azok tartalmáról valószínűleg szeptember második felében tájékoztatja a Millenáris Kht. a nyilvánosságot. Ezzel párhuzamosan pedig hűtlen kezelés és két más bűncselekmény alapos gyanújával tesznek várhatóan feljelentést az illetékesek. A Magyar Hírlap szerint jogászok olyan megállapításra jutottak, hogy gyakorlatilag hasonló szövegű szerződések köttettek az előző ciklus idején a gazdasági társaságok és a magáncégek között. Közös vonásuk az, hogy a teljesítések nehezen ellenőrizhetők, amit a keretszerződések és az eseti szerződések megfogalmazása tett lehetővé - vélik.

Mai napig nem jelentkezett Wermer András azokért a tárgyakért, amelyek a Millenáris Stúdió egyik helyiségében találhatók - értesült a lap. A helyiségben Wermer egyik érdekeltsége, a Well Done holmijai találhatók, azonban azokért a közhasznú társaság új vezetésének megkeresésére sem jöttek el.