Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Egyelőre nincs döntés a Nap-keltéről

New Scientist
2002.09.11. 06:53
Elhalasztotta a döntést a Nap-kelte visszatéréséről a Magyar Televízió kuratóriumának elnöksége keddi ülésén. Ilyen nagyságrendű döntéshez ugyanis a köztévé menedzsmentje mellet a kuratóriumi elnökségnek is jóvá kell hagynia. A Népszabadság információi szerint Ragáts Imre ügyvezető tévéelnök elképzelései szerint már a jövő hétfőn jelentkezett volna Gyárfás Tamás produkciója, az elnökségi tagok azonban még tájékozódni akarnak a szerződésről. A lap tudomása szerint Gyárfás a műsor idejére eső reklámok bevételéből részesülne, 2,2 millió forintig adásonként. Amennyiben kevesebb a hirdetési pénz, Gyárfás is csak annyit kap.

Az MTV mostani reggeli műsora belső gyártásban készül, a közvetlen költsége adásonként 750 ezer forint, amelyhez azonban mindössze napi 91 ezer forintos hirdetési bevétel párosul. A Nap-kelte ugyanakkor várhatóan magasan piacvezető lesz, hiszen a reggeli versenyben most úgy második, hogy a műsort sugárzó Magyar ATV a háztartások felében nem is fogható.