Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Feljelentést tett a Millenáris Kht. vezetője

MTI
2002.09.24. 17:47
Különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette és más bűncselekmények alapos gyanúja miatt feljelentést tett ismeretlen tettes ellen a Millenáris kht. ügyvezető igazgatója az Országos Rendőr-főkapitányság Szervezett Bűnözés Elleni Igazgatóságán, kedden. A Millenáris Programiroda Kulturális Közhasznú Társaság kommunikációs vezetője erről közleményben tájékoztatta az MTI-t.

Mint írták, Mizsei Zsuzsa, a kht. vezetője a feljelentés indoka között szerepeltette azt, hogy a kht. vagyonából - az előző kormány ideje alatt - mintegy 1 milliárd forint veszett el. A dokumentum tartalma szerint a feljelentést indokolta az is, hogy a közhasznú feladatokat az előző időszakban magáncégeknek adták át, kivonva ezzel az állami ellenőrzés alól a közhasznú feladatok céljára biztosított közpénzeket.