Árpád
-2 °C
3 °C

Schmitt Pál támogatná a lakótelepen élőket

MTI
2002.09.29. 19:23
Schmitt Pál, a parlamenti ellenzék által támogatott független főpolgármester-jelölt szombaton és vasárnap Budapesten - tájékoztatta a jelölt sajtóirodája az MTI-t közleményben. Angyalföldön, Kispesten, Rákoskeresztúron, valamint a XVIII. kerületben Schmitt Pál beszédeiben elsődleges lépésként azt ígérte: szélesíti a fűtésszámla-támogatási rendszert, hogy enyhítsen a lakótelepen élők terhein. Elhangzott, késedelem nélkül megindítaná a panelházak felújítását.

- A fokozatosan korszerűsített tömbházakból kialakított lakóparkot zöldterületek veszik majd körül, ahol biztonságos játszótereket és mindenki számára elérhető sportpályákat alakítanak ki - tartalmazza a közlemény.

Schmitt Pál azt is megígérte, hogy a közbiztonságot térfigyelő rendszerek és "a régen már jól bevált posztos rendőr" vigyázná. A jelölt tervei között szerepel az is, hogy a lakótelepen élőknek a Budapest Kártyával a főváros területén olcsóbban lehetne parkolni, fürdőbe, színházba, moziba és múzeumba járni. Emellett péntek és szombat este ingyenes BKV-t ígér Schmitt Pál, valamint a nagycsaládosoknak és nyugdíjasoknak vásárlási kedvezményt.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?