Erzsébet
1 °C
4 °C

Könyv a sportélet működési zavarairól

MTI
2002.10.09. 18:32
Elkészült az a fehér könyv, amely a sportélet működési zavarait foglalja össze a változtatás érdekében. Ezt Jánosi György jelentette be szerdán, a Nyíregyházán tartott sajtótájékoztatóján. A sporttárca irányítója hozzátette, hogy az összegzést társadalmi vitára bocsátják, s ezzel egyidőben készíti a minisztérium a Nemzeti Sportstratégiai tervet, amely hosszú távon fogalmazza majd meg az anomáliák elhárítását célzó programrendszereket.

A sportminiszter megerősítette korábbi kijelentését, mely szerint a következő időszak fontos elemeke, hogy az önkormányzatok mozgástere növekedjen a sportfinanszírozás területén. - Kulcskérdés, hogy olyan források álljanak rendelkezésre, amelyek helyi szinten segítik a szabad döntés keretei között a sportcélú felhasználását a költségvetési kereteknek - hangsúlyozta.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?