Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Saját választási honlapot indít Vác

Népszabadság
2002.10.14. 07:03
A lakosság gyors és pontos tájékoztatása érdekében a váci polgármesteri hivatal - ezen belül a polgármesteri kabinet - és egy internetes cég létrehozott egy külön választási oldalt, amely a városi honlapról érhető el. Ezen a lehető legteljesebb adatszolgáltatást nyújtják a választópolgárok számára. A www.valasztas.vac.hu oldalon ugyanis megtalálhatók mindazok az információk, amelyek segítik a lakosokat a választáson való részvételben. A böngészők megkereshetik saját választókörzetüket és szavazókörüket, akár az utcanév alapján is. A választási oldalon természetesen megtalálható a jelölőszervezetek és a jelöltek listája is.

A honlap különleges és valószínűleg leglátogatottabb része lesz a választások napján beinduló on-line-oldal. Ott, a szavazás alatt, folyamatosan figyelemmel lehet majd kísérni a részvételi adatokat, majd este hét után - tehát a szavazatszámlálás megkezdésétől - a leadott voksok arányának pillanatnyi állását is meg lehet tudni.