Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Titokzatos választási matricák Óbudán

MTI
2002.10.15. 13:34
A Fidesz óbuda-békásmegyeri szervezete megdöbbenve tapasztalta, hogy kedden olyan öntapadós matricák jelentek meg Óbuda házfalain, amelyen Tarlós István független polgármester látható a Fidesz politikusainak képével és a párt emblémájával. A Fidesz helyi szervezete közleményében - amelyet kedden juttattak el az MTI-hez - úgy véli: a matricák visszaélnek a Fidesz nevével és emblémájával, és alkalmasak a választópolgárok megtévesztésére.

- Úgy véljük, hogy a Magyar Szocialista Párt választási csalásra készül, amely ellen határozottan tiltakozunk - olvasható a közleményben.

Tarlós István, Óbuda független polgármestere kedden arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a helyi választási bizottsághoz fordul, mert a napokban véleménye szerint olyan tartalmú szórólapok jelentek meg Óbudán személyével kapcsolatban, amelyek nem fedik a valóságot. Tájékoztatása szerint kedden reggel a békásmegyeri lakások ajtajára öntapadós címkét ragasztottak, amely Deutsch Tamással, a Fidesz budapesti elnökével ábrázolja "a mi polgármesterünk" felirattal, egyidejűleg a szocialista jelölt kampány-röplapján szavazólap imitáció jelent meg, "ahol meghamisítják a hivatalos jelöltállítás tényét".