Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

MIÉP-jelöltek lépnek vissza a jobboldal javára

Népszabadság
2002.10.17. 07:11
Több budapesti kerületben megegyezés született a MIÉP és más jobboldali pártok közötti együttműködésről. Csurka István pártja polgármester-jelölteket von vissza, cserébe programjának arányos teljesítését kapja.

Csurka István mindenképpen indul a főpolgármester-választáson, de megegyezés született a MIÉP jelöltjeinek visszalépéséről a IV., a VI., a XI., illetve a VIII. kerületben, ahol - a párt elnökének kifejezésével élve - tisztességes megállapodást ajánlottak nekik. Itt a MIÉP nem indít polgármesterjelölteket, hogy "a nemzeti erők összefoghassanak".

A józsefvárosi MIÉP-szervezet és az MDF-es polgármesterjelölt között létrejött megállapodás részletei nem nyilvánosak - tájékoztatta lapunkat Teszársz Károly, aki a MIÉP polgármesterjelöltjeként indult volna a választáson. A jelenleg önkormányzati képviselő Teszársz csak annyit árult el, hogy pártja nevét Székelyné Gyökössy Dóra támogató szervezetként tünteti fel választási plakátjain és egyéb választási anyagain.