Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mádl mindenkinek gratulál

2002.10.21. 14:26
Az idei helyhatósági választás minden eddiginél magasabb részvétel mellett zajlott, az ország polgárai megint igazolták, hogy felelősnek érzik magukat szűkebb közösségük jövőjéért - állapította meg Mádl Ferenc köztársasági elnök hétfőn az MTI-hez eljuttatott közleményében. Az államfő a közleményben gratulált valamennyi megválasztott polgármesternek és önkormányzati képviselőnek.

Kívánom, hogy eredményesen, a nekik bizalmat szavazó közösségek megelégedésére végezzék munkájukat a következő években - tette hozzá. Mádl Ferenc a közleményben külön köszönetét fejezte ki a választás előkészítésében és lebonyolításában részt vevő valamennyi szakember és szavazatszámláló munkájáért, akik hozzájárultak ahhoz, hogy a 2002. évi helyhatósági választás zökkenőmentesen és eredményesen zárult.