Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Újra kihallgatták a MeH korábbi államtitkárát

MTI
2002.10.22. 19:39
Hűtlen kezelés alapos gyanúja miatt a rendőrség kedden ismét kihallgatta gyanúsítottként Bártfai Bélát, a Miniszterelnöki Hivatal volt közigazgatási államtitkárát a Millenáris Kht. korábbi vezetője munkaviszonyának megszüntetése ügyében - közölte az MTI érdeklődésére a politikus védőügyvédje. Bánáti János elmondta, hogy a rendőrségen a volt ügyvezetővel kötött szerződés, illetve felbontásának körülményeiről, valamint részleteiről érdeklődtek. A védő szólt arról is, hogy a gyanúsítás ellen benyújtott panaszukkal kapcsolatban még nem kaptak tájékoztatást, de a törvényi határidőket figyelembe véve valószínűleg elutasították azt.

Bánáti János megemlítette, hogy az ügyben további tanúmeghallgatások várhatók. A rendőrség korábban már kihallgatta Berkecz Máriát, a kht. egykori ügyvezetőjét munkaviszonyának megszüntetésével kapcsolatos körülményekről, illetve a hallgatási díjként átutalt 10 millió forintos összegről.