Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

MDF: helyes volt a választási stratégia

MTI
2002.10.26. 12:23
Az önkormányzati választások eredményei visszaigazolták, helyes volt az MDF stratégiája, hogy önálló politikai erőként jelent meg, és nem vetette alá magát egyetlen más politikai párt akaratának, érdekeinek - állapította meg a párt szombati, budapesti ülésén Csáky András, az MDF országos választmányának elnöket. A politikus hangsúlyozta, hogy az MDF - ahogy a múltban - a jövőben is mérsékelt jobboldali erőként kíván megjelenni. Hozzátette: a pártot az az elkötelezettség vezérli, hogy a következő parlamenti választások után mérsékelt jobboldali kormánya legyen az országnak.

A választmány szombati ülésén belső szabályzatmódosításokat hajt végre a legutóbbi országos gyűlés által módosított alapszabálynak megfelelően, foglalkozik a jövő februári tisztújító országos gyűlésre való felkészüléssel, valamint a Magyarország EU-csatlakozásához szükséges alkotmánymódosítással is.