Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Megismételték a szavazást Drávacsehin

MTI
2002.11.10. 21:17
Újra az urnákhoz járultak a helybéliek a Baranya megyei Drávacsehiben vasárnap: mivel október 20-án két jelölt édesapja is tagja volt a helyi választási bizottságnak, a területi testület érvénytelenítette a helyhatósági kislistás képviselő-választás eredményét. A polgármesteri, a kisebbségi önkormányzati, illetve a megyei önkormányzati választás ezen a településen is érvényes volt, csak a képviselő-testület tagjainak esetében volt szükség újabb fordulóra.

Zsolt Tamás jegyző elmondta, hogy a szavazásra jogosultak 51 százaléka adta le a voksát. Az 5 képviselői helyre az október 20-án is indult 16 jelölt közül választhattak a helybéliek. A leadott szavazatok alapján a képviselő-testület tagja lett Bárdonicsek Csaba, Grünfelder Mátyás, Kasza Imre, Szalai Tibor és Várhegyi Józsefné. A korábban megválasztott képviselők közül nem került be a testületbe Felföldi Árpád és Rafa-Gyovai Tiborné, Bárdonicsek Csabának, Kasza Imrének és Szalai Tibornak azonban újra bizalmat szavaztak a drávacsehiek.