Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Négyen esélyesek az MDF frakcióvezetői posztjára

MTI
2002.11.12. 13:30
Dávid Ibolya, Font Sándor, Herényi Károly és Karsai Péter neve merült fel a frakcióvezetői poszt várományosaként, miután Balsai István hétfőn rendkívüli sajtótájékoztatón bejelentette, hogy lemond tisztségéről. Többen jelezték, hogy az MDF egységes megjelenése miatt jó lenne, ha a párt elnöke, Dávid Ibolya állna a frakció élén, de vannak olyanok is, akik úgy gondolják, hogy az ország legnépszerűbb politikusának nem szabad a napi parlamenti csatározásokban részt vennie.

- Az MDF parlamenti frakciójának kedd délelőtti ülésén időhiány miatt nem került szóba a frakcióvezető-választás, ez a délutáni megbeszélés témája lesz - közölte a zárt tanácskozást követően Font Sándor újságírókkal a Parlamentben. Font Sándor, aki általános helyettesként viszi a képviselőcsoport ügyeit, elmondta, hogy a frakció szervezeti és működési szabályzatának megfelelően szeretnék lebonyolítani a választást, széleskörű egyeztetés után, lehetőleg a frakció valamennyi tagjának jelenlétében.