Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Lamperth: jelentsen Miskolc valódi perspektívát

MTI
2002.11.13. 18:45
Meggyőződésem, hogy Magyarország hátrányos helyzetű térségei akkor kapnak valódi lehetőséget a kibontakozásra, ha erős partneri együttműködés alakul ki az önkormányzatok és a kormány között - mondta Lampert Mónika a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés szerdai ülése előtt, a miskolci megyeházán tartott sajtótájékoztatóján. A belügyminiszter kifejtette: a Medgyessy-kormány új fejezetet nyitott az önkormányzatokkal való kapcsolattartásban és ezért partnereket keres és remélhetően talál az önkormányzatokban.

- Igazán jó helyi, térségi elgondolások és ezeket segítő kormányzati programok együttese az, ami lehetőséget ad például Borsod-Abaúj-Zemplén megyének és Miskolc városának arra, hogy önhibáján kívül keletkezett, fokozottan hátrányos helyzetéből kitörjön és az itt élő emberek számára valódi perspektívát jelentsen - mondta a miniszter.