Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Lefújták az MTV reklámtenderét

Magyar Hírlap
2002.11.18. 07:50
Még le sem járt a pályázatok beadásának határideje, a Magyar Televízió máris lefújta a kétmilliárdot kitevő reklámidejének értékesítésére kiírt versenyt. A feladatot szeptemberben még az In Media Kft. látta el, ám a cég néhány hete az együttműködés megszüntetését kezdeményezte, azóta az MTV maga értékesíti reklámidejét.

A jelenlegi pályázat kiírása előtt a kuratóriumi elnökségben és az rt. vezetői közül többen hangoztatták, hogy az MTV érdekeit hosszú távon az szolgálná, ha a két kereskedelmi csatornához hasonlóan házon belül oldanák meg a reklám értékesítését. Nem a kuratóriumi elnökség kompetenciája a döntés, ám tudomásul veszik abban a reményben, hogy a folyamatosan javuló nézettségi adatoknak köszönhetően ismét sikerül a hirdetők bizalmát megnyerni.