Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Deutsch mérsékelné az országimázs-kiadásokat

MTI
2002.11.23. 12:06
Budapest Plusz elnevezéssel a fővárosi Fidesz-frakció elkészítette módosító javaslatcsomagját a jövő évi költségvetéshez: a Budapestet érintő, 100 milliárdos nagyságrendű javaslatcsomagot a parlamenti Fidesz-frakció benyújtotta az Országgyűlésnek - közölte Deutsch Tamás, a Fidesz-MKDSZ fővárosi frakcióvezetője, országgyűlési képviselő szombati budapesti sajtótájékoztatóján. A 26 tételből álló csomag tartalmazza többek között az új északi Duna-híd megépítését, az M0-ás autóút továbbépítését az M3-as és M5-ös autópálya között, a kórházak adósságállományának konszolidálását, a panelrekonstrukciót, a Mátyás-templom felújítását, a Budapesti Közlekedési Szövetség létrehozását és a Budapesti Közlekedési Vállalat Rt. helyzetének rendezését.

Deutsch Tamás szerint a Fidesz-frakció által javasolt támogatásokhoz szükséges pénzt a költségvetés egyes tételeinek - például az országimázs-kiadások és a Honvédelmi Minisztérium vezérkarának személyi kiadásaira szánt összegek - mérséklésével lehet előteremteni.