Erzsébet
1 °C
4 °C

Zárva maradt a Wermer-stúdió

Magyar Hírlap
2002.11.28. 06:17
Mai napig nem jelentkezett Wermer András érdekeltsége, a Well Done a mintegy 50 négyzetméteres, azóta zárva lévő helyiségben lévő holmijaiért, vagyis fél éve ugyanúgy áll az utómunkálati stúdió a Millenárison - tudta meg a Magyar Hírlap. A Millenáris Park területén lévő épületrészben a Happy End Kft.-t alapító Orbán-főtanácsadó, Wermer András családi érdekeltségébe tartozó Well Done holmijai találhatóak. Mizsei Zsuzsa, a Millenáris Kht. júniusban kinevezett vezetője még a nyáron levélben kérte: vigyék el felszereléseiket onnan, egyben le is záratta a helyiséget, hogy ne léphessenek be oda illetéktelenek. Azonban sem Wermer, sem munkatársai nem jöttek a Millenáris Parkba holmijaikért.

A rendőrség bizonyosan nem fog lépni az ügyben, mert az nem tartozik rá - tudta meg a napilap az ORFK Szervezett Bűnözés Elleni Igazgatóságán. Ahogyan azt is az érintettnek kell lerendeznie, ha egy magántulajdonú ingatlanban idegen bérlő holmijaitól szeretnének megválni - szólt a magyarázat. Hogy az ügy kimenetele mi lesz, egyelőre nem tudni. Az új vezető, aki semmiféle arra utaló iratot, szerződést, avagy számlát nem talált, hogy bárki is bérelte volna a helyiséget a Kht.-től, nem foglalkozik a lezárt stúdióval.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?