Erzsébet
1 °C
4 °C

Csurka bojkottra kéri a jobboldalt

MTI
2002.12.03. 12:37
A Magyar Igazság és Élet Pártja (MIÉP) és a Magyar Út Körök Mozgalom együttesen szólítja fel az Országgyűlés ellenzéki pártjait és a polgári köröket, hogy vonják vissza aláírásukat az alkotmánymódosítás elfogadásáról és szakítsanak meg minden együttműködést a hazaáruló Medgyessy-kormánnyal - jelentette ki Csurka István keddi sajtótájékoztatóján, Budapesten. A MIÉP elnöke arra is felszólítja a parlament ellenzéki pártjait, hogy minden lehető módon, az obstrukció eszközét is igénybe véve, akadályozzák meg "a nemzeti közösséget, gazdaságot, kultúrát, önkormányzatokat nyomorba, bénultságba, további kiárusításokba döntő költségvetés" elfogadását.

- Nemzetárulókkal, hazaárulókkal nem lehet együttműködni; a Medgyessy-kormány azáltal, hogy képes volt együtt ünnepelni az Erdély elszakításához vezető gyulafehérvári nyilatkozat román diadalünnepén Nastase román miniszterelnökkel a budapesti Kempinski szállodában, teljes mértékben leleplezte magát - fogalmazott Csurka István.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?