Erzsébet
1 °C
4 °C

Karácsonyig döntenek az olimpiai tanulmányról

MTI
2002.12.12. 16:11
Az eddigi tapasztalatok alapján valószínűleg befogadható az a megvalósíthatósági tanulmány, melyet a PricewaterhouseCoopers készített a tervezett 2012-es budapesti olimpia rendezésével kapcsolatban. Jánosi György sportminiszter szerint az anyag nagyon részletes, vélhetően nem kell majd kiegészíteni. a tárca vezetője elmondta, hogy a Magyar Olimpiai Bizottság, illetve a Fővárosi Önkormányzat szakértői is vizsgálják az elemzést, s a vélemények folyamatosan érkeznek a minisztériumba. Egyúttal annak a véleményének adott hangot, hogy karácsony előtt döntés születik a tanulmánnyal kapcsolatban.

A miniszter az MTI érdeklodésére a Budapest Arénával összefüggésben azt mondta, hogy az utóbbi idoben rendkívül felgyorsult a korábban némileg akadozó építkezés, így nem kizárt, hogy a csarnokot januárban átadják.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?