Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Márciusban tartja tisztújító kongresszusát az MSZP

MTI
2002.12.15. 16:51
Az MSZP országos választmánya 2003. március 29-30-ra hívta össze a párt tisztújító kongresszusát. Jánosi György, a választmány elnöke a testület ülését követő budapesti sajtótájékoztatón, vasárnap elmondta: a kongresszus feladatai közé tartozik a tisztújítás mellett a kormányzati munka tapasztalatainak megvitatása, a tartalmi, szervezeti működés korszerűsítése, valamint a következő kongresszusig tartó időszak politikai irányelveinek meghatározása.

A kongresszust előkészítő bizottságok vezetőit ismertetve elmondta, az ügyrendi bizottságot Juhász Ferenc alelnök, a jelölőbizottságot Lendvai Ildikó frakcióvezető, a szervezéssel foglalkozó bizottságot pedig Tóbiás József pártigazgató irányítja. A következő kongresszusig tartó időszak legfontosabb tennivalóit összeállító bizottságot Jánosi György választmányi elnök, az alapszabály módosítását Lamperth Mónika, az elnökség tagja, a szervezeti, működési feladatokat Szili Katalin elnökhelyettes, a tartalmi kérdéseket Hiller István elnökségi tag, a kongresszust előkészítő bizottságot pedig Kovács László pártelnök vezeti.