Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
14 °C
28 °C

Medgyessy üdvözölte a megújult Népszavát

MTI
2003.02.07. 21:58
Új típusú szociáldemokrácia van kialakulóban és a szociáldemokrata értékeket képviselő Népszava segíthet abban, hogy megerősödjön a baloldali-polgári gondolkodás - fogalmazott Medgyessy Péter miniszterelnök a napilap születésének 130. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen pénteken a budapesti Hyatt Regency szállodában. A kormányfő azt mondta, hogy a baloldali-liberális politikai hátterű kormány számára fontos ez a lap, amely - ha úgy tetszik - a szociáldemokrácia bölcsője volt.

Sikerességet és olvasottságot kívánt a tartalmában és formájában megújuló lapnak, amelynek kibővített szombati, ünnepi számát Németh Péter főszerkesztő átnyújtotta a miniszterelnöknek.

Szombattól új tematikával, fejléccel és tipográfiával jelentkezik az újság. Németh Péter főszerkesztő korábbi közlése szerint a tartalom kissé eltolódik a szolgáltatás felé, de mindenképpen megőrzik a politikai napilap jelleget. A három melléklettel megjelenő, 48 oldalas ünnepi számban egyebek között a lap születését, múltját feltáró írásokat közölnek közismert szerzők tollából.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek