Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
14 °C
28 °C

Európa uniós kampányt kezd az SZDSZ

MTI
2003.02.15. 21:11
Örömünnepnek kellene lennie, hogy Magyarország belép az Európai Unióba, de vannak olyanok, akik megpróbálják elrontani ezt az örömet, erről beszélt a szabad demokraták európai uniós kampánynyitóján Kuncze Gábor, SZDSZ elnöke szombaton Budapesten. A politikus szerint Európa gazdagodik Magyarország csatlakozásával, és az integráció következtében megerősödik a magyar kultúra is.

A "Gondolkozz Európában!" szlogennel induló uniós kampány nyitórendezvényén Kuncze Gábor, Jancsó Miklós filmrendezővel, Rajk László építésszel, Mohácsi Viktória miniszteri biztossal, Konrád György íróval, Haris György vállalkozóval és Albert Györgyi újságíróval beszélgetett az uniós csatlakozásról. Horn Gábor szabad demokrata ügyvivő elmondta, hogy a jövő hét végén először az internetes felületeken, azután utcai plakátokon és nyomtatott sajtótermékekben jelennek meg a szabad demokraták hirdetései. A különbözo javaslatokat és ötleteket felhasználva első körben arról kívánják tájékoztatni az állampolgárokat, hogy miket ne vigyünk az EU-ba. A kampány második felében azt fogják hangsúlyozni, hogy milyen értékekkel csatlakozzon az ország.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek