Bernát, Felícia
EUR 384,12 Ft
USD 364,15 Ft
8 °C
30 °C

Orbán igen, Martonyi nem

Magyar Hírlap
2003.02.19. 07:35
Várhatóan a jövő heti elnökségi ülésen jelenti be hivatalosan Orbán Viktor, hogy elvállalja-e a Fidesz elnöki posztját - írja a Magyar Hírlap. Orbán már a héten bejelentette volna, hogy vállalja-e a változtatások előtt álló párt élén az elnöki posztot, ez azonban Áder János ügyvezető alelnök külföldi útja miatt elmarad. A volt kormányfő elképzelését a Fidesz néppárttá alakításáról a többség támogatja, ezért a politikus várhatóan elfogadja a felkérést, mert mint korábban nyilatkozta: nem kíván pusztán választási párt vezetője lenni. A napilap értesülései szerint az öttagú elnökségben alelnökként helyet kap Pokorni Zoltán, aki édesapja ügynökmúltja miatt mondott le az elnöki és a frakcióvezetői pozícióról. Emellett Áder János frakcióvezetőként, Kövér László pedig az országos választmány elnökeként kapna helyet a vezetésben.

A volt miniszterelnök szóvivője cáfolta a napilapnak, hogy az exkülügyminiszter, Martonyi János lenne Pokorni mellett a másik alelnök.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek