Bernát, Felícia
EUR 384,35 Ft
USD 363,68 Ft
7 °C
31 °C

Lezárult a januári áramkorlátozás vizsgálata

2003.02.25. 10:26
A 2003. január 13-án történt áramkorlátozással kapcsolatban befejeződött a MAVIR Rt. belső vizsgálata - olvasható a cég kedden kiadott közleményében. A rendkívül hideg időjárás okozta tüzelőanyag problémák miatt a hazai erőművek teljesítménye mintegy 25 százalékkal csökkent. A MAVIR Rt. a villamosenergia-rendszer összeomlásának megakadályozása érdekében 2 óra időtartamra áramkorlátozást rendelt el, amely a fogyasztás 6 százalékát érintette. A MAVIR Rt. a fogyasztókat a legszükségesebb mértékben korlátozta. Az eseményt követően a MAVIR Rt. megkezdte azon intézkedések végrehajtását, amelyekkel a hasonló esetek elkerülhetők.

A közleményben megköszönik a fogyasztók türelmét és megértését, hogy a kellemetlenséget okozó áramkorlátozást fegyelmezetten vették tudomásul, valamint a médiának a gyors és szakszerű tájékoztatást, amivel a nagyközönség számára segítették a helyzet megismerését.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás